Hirdetésfeladási rendszer több újságba

Ennek a rendszernek a segítségével a felhasználók különböző újsághirdetéseket tudnak adott napokra feladni, illetve fizetni. Az adminisztrátorok jóváhagyni, szerkeszteni tudják ezeket, majd nyomdakész formátumban generálni a hirdetést. Azt is be tudják állítani, hogy melyik napokra ne lehessen már hirdetést feladni.

Teljes mértékben elégedettek vagyunk a különböző projektjeinkben végzett munkával, szakmai felkészültség, megvalósítás és rugalmasság tekintetében egyaránt. Külön kiemelném a megrendeléseink szimpla teljesítésén túl nyújtott együtt gondolkodást és előremutató javaslatokat.

Laczkó Gábor

online kampánymenedzser, Inform Média Lapkiadó Kft.

Naptáras foglalási rendszer várólistával, kérdőívvel

Egy olyan rendszer, ahol a felhasználók különböző időpontokban tudnak kurzusokra jelentkezni, a jelentkezést kifizetni, illetve ha az adott időpont betelt, várólistára feliratkozni, ahol értesítést kapnak a felszabaduló helyekről. Jelentkezéskor kérdőívet is kitöltenek, válaszaikat pedig az oldal kezelője tudja megnézni, összesíteni.

Laci az eddigi egyik legnagyobb technikai kihívást jelentő fejlesztést segített megoldani a weboldalamon.

Az autómatizációknak köszönhetően, sikerült az ismétlődő és nem értékteremtő munkák mintegy 75%-át automatizálni. Ez napi minimum 3 munkaórát szabadított fel.

Köszönöm a lelkiismeretes munkát!

Bárkinek bátran ajánlom Lacit, akit technikailag és emberileg egyaránt a kiváló szakemberként ismertem meg.

Szabó Kitti

alapító, KittWell

Nagykereskedői webshop személyre szabott ársorokkal, ügyviteli rendszerrel összekötve

Ebben a projektben két fontos elvárásnak valósult meg. Egyrészről, minden felhasználó egyedileg meghatározható árakat lásson (és ezeket csak ők lássák). Másrészről, a webshop önállóan feltölti, frissíti termékeit és felhasználóit az ügyfél által használt raktárkezelő és számlázó programból, tehát nem igényel extra időráfordítást.

Weblapom megtervezése és szerkesztése során Laci segítségét kértem.

Nagyon gördülékenyen és megbízhatóan levezényelte az egész munkát. A megbeszélt határidőket minden esetben betartva dolgozik.

Nekem nem sok rálátásom van erre a szakmára, maximálisan
rábíztam magam, de nem bántam meg. Csak ajánlani tudom!

Pontos, gyors, a munkájára igényes.

Szabó Tamás

ügyvezető tulajdonos, Janet-Viktória Kft.